Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Bulik, alkoholmámor, pasizás hajnalig – zárulnak a 13. Mozinet Filmnapok Nyomtatás E-mail
Írta: Sábián Anna   
2024. február 16.
A 13. Mozinet Filmnapok zárásaként február 16-án, pénteken 18 órakor a Hogyan szexeljünk című görög-angol filmet az áprilisi premier előtt vetíti a Barátság mozi. A Cannes-i Filmfesztivál Un Certain Regard szekciójának fődíját elnyert alkotás autentikusan mutatja be a fiatalok fesztelen, már-már szabályok nélküli életét. A film előtt Buda Flóra Anna Cannes-ban Arany Pálmával díjazott 27 című, 11 perces animációs filmje kerül vászonra, vetítés után Kovács Gellért filmszerész lesz a mozi vendége.
Tovább...
 
Megjelent a Margaret Island készülő nagylemezének előfutára Nyomtatás E-mail
Írta: Bánki Judit   
2024. február 15.
Az idén tízéves Margaret Island tavasszal új nagylemezzel jelentkezik, melyet a Magyar Zene Házában mutatnak be április 19-én telt ház előtt. Az ötödik stúdióalbum egyik előfutára, a Szombat az énekesnő, Lábas Viki kedvence.
Tovább...
 
Két hét a szerelem jegyében! Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2024. február 15.
Nálunk nem csak egy napig tart a Valentin-nap! Randizzatok könyvekkel akciónk keretében február 15. és 28. között 30-70% kedvezménnyel szerezhetitek be a megjelölt romantikus regényeket és párkapcsolati önsegítő könyveket a www.jaffa.hu webshopban!
Tovább...
 
„Sűrű erdő mélyén…” – szombaton a Hungarikum Együttes ad koncertet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 15.
A Reformátusok 200 éve Székesfehérváron programsorozat keretében február 17-én, szombaton 17.00 órától koncertet ad a Hungarikum Együttes. A belépés díjtalan, a szervezők mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
Február 17-én újra Kákics táncház a királyok városában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 15.
Szombaton újra fehérvári helyszínen, a Szent István Művelődési Házban tart táncházat a Kákics zenekar. Szeretettel várják a moldvai, felcsíki, és gyimesi muzsikára táncra perdülni vágyó gyermekeket és felnőtteket.
Tovább...
 
Ma rendezik meg a Nemzetközi Könyvajándék Napot a Vörösmarty Mihály Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 14.
Február 14-én, a Nemzetközi Könyvajándék Napon a Vörösmarty Mihály Könyvtár minden érvényes tagsággal rendelkező olvasóját meglepi egy könyvvel. Az ajándékkönyvekre a könyvtár valamennyi, érvényes tagsággal rendelkező olvasója jogosult, aki a helyszínen könyvet kölcsönöz.
Tovább...
 
BADÁR SÁNDOR KARINTHY-GYŰRŰS HUMORISTA ÖNÁLLÓ ESTJE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. február 12.
Szöveget nem szeret tanulni, a felvételeken legtöbbször improvizál. A stand-up comedy művelője: nem hivatalos rekordként egyszer hét és fél órán át beszélt a közönséghez a Szegedi Ifjúsági Napokon. A bakterházból indult, és bár azóta a pálya már nem kötött, mégis szinte mindenki humor vonalról ismeri. - Hamarosan Kápolnásnyéken is fellép Badár Sándor!
Tovább...
 
A teljesség felé - Weöres Sándorból kiindulva, Kozáry Ferenc és a Maróti Zenekar bemutatója Nyomtatás E-mail
Írta: Kozma Botond   
2024. február 12.
A teljesség felé című előadást Székesfehérváron, a Pelikán Fészekben láthatta az irodalomkedvelő közönség, melyet az est egyik szereplője, a Vörösmarty Színház színművésze, Kozáry Ferenc a Maróti Zenekarral együttműködésben szerkesztett. A produkció Weöres Sándor előtt tiszteleg, az ő alkotásai, levelei hangzanak el prózában, valamint zenés feldolgozásokban.
Tovább...
 
Utazz a szimfonikusokkal A szerelem hullámhosszán Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2024. február 12.
Nemcsak a szerelmesek számára ígér mesés estét az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Valentin napi koncertje, hanem mindenkinek, aki szereti a régi klasszikusokat, az örökzöld slágereket, a romantikus filmzenéket. Február 14-én a Vörösmarty Színházba várja az ARSO mindazokat, akik velük szeretnének utazni A szerelem hullámhosszán.
Tovább...
 
Caligula helytartója és egyéb előadások februárban a V54 Színház- és Kultúrtérben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 11.
Folytatódnak februárban a színpadi előadások a V54 Színház- és Kultúrtérben. 12-én, hétfőn 19 órától a Caligula helytartója című drámát láthatják az érdeklődők. Jegyek foglalhatók a V54 Messengerén, vagy vásárolhatók a helyszínen.
Tovább...
 
Tárlatvezetések Munkácsy-kiállításon – két alkalommal csatlakozhatnak az érdeklődők Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 10.
A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb tárlatvezetéseket szervez a Szent István Király Múzeum Domány Adél művészettörténész közreműködésével a Munkácsy Székesfehérváron című kiállításban. Két alkalommal, február 12-én, hétfőn, valamint február 15-én, csütörtökön várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 122 - 132 / 6200